Тематические сайты

Новости Украины

ТОВ «Юридична консультація Братів Коваленків» стала Лауреатом Програми «Український Юридичний Олімп»

25 Октября 2007

На початку жовтня ТОВ «Юридична консультація Братів Коваленків» за високий професіоналізм при юридичному супроводі масштабних проектів у галузі будівництва стала Лауреатом Програми «Український Юридичний Олімп» у номінації « Правовий супровід будівництва та операцій з нерухомістю». 

 

Голова Ради компанії ТОВ «Юридична консультація Братів Коваленків» - Коваленко Анатолій Анатолійович – заступник Голови Союзу юристів України, голова Третейського Суду при Союзі юристів України

 

Товариство з обмеженою відповідальністю «Юридична консультація Братів Коваленків» була створена у 2006 році шляхом поглинання Товариства з обмеженою відповідальністю «Юридична фірма «Кравченко і Коваленко», що успішно існувала на ринку юридичних послуг з 1992 року. На сьогодні ТОВ «Юридична консультація Братів Коваленків» стабільно працює та динамічно розвивається, про це свідчить стрімкий зріст обсягу наданих юридичних послуг та кількості клієнтів. Високий рівень професіоналізму керівника та фахівців-правознавців, членство в міжнародних юридичних організаціях і наявність партнерських відносин з юридичними компаніями за кордоном є запорукою успішної діяльності компанії. Компанія має добру репутацію та широко відома як у Києві, так і в інших регіонах України.  

Почитать ещё

1. Компания Apple уже представила новую модель смартфона основанной на 2-х ядерном процессоре А5, а также оснащенной восьми мегапиксельной камерой.
2. У Вас ещё нет в автомобиле GPS-навигатора, для этих целей можно использовать мобильные устройства Нокиа. С новой услугой Nokia Maps Вы имеете все возможности для полноценной GPS-навигации. Nokia Maps дает Вам возможность точной навигации при помощи голосовых подсказок.
3. Оформить полис Автогражданки (ОСГПО) за 5 минут можно тут
Стильная навороченная автомагнитола Cyclon SDV-7011 GPS, имеет: GPS-модуль, ТВ-тюнер, Поддержка RDS, Bluetooth, Громкую связь, Приглушение звука.
новости по тэгу: Украины
Автор: http://www.bis-premii.com.ua/
Источник: http://www.autolider.info/
<< Предыдущая
Національній мережі гіпермаркетів «Епіцентр К»...
Следующая >>
Лауреатом премії «Український Торговельний Олімп»...

Почитать ещё